(placeholder)
(placeholder)

Terapi

Samtalsterapi


Den viktigaste och bästa investeringen som du kan göra är den i dig själv. Samtalsterapi är egentligen något som alla behöver. Vi är ofta blinda för våra egna mönster och behöver någon som kan hjälpa oss att se dem utifrån och förändra det som förstör för oss.


Jag jobbar både kognitivt och psykodynamiskt och ger dig de redskap du behöver för att bli mer medveten om dig själv. Jag ger även telefoncoachning.


        Saker jag kan hjälpa dig med:


•      Att förstå dig själv på ett lite djupare plan.

•      Att lösa upp mönster som du har fastnat i.

•      Att komma ur en depression.

•      Att komma tillbaka när du har ”gått in i väggen”.

•      Att få tillbaka livslusten.

•      Att jobba med din relation så att du och din partner kan förstå och närma er

        varandra igen och växa tillsammans.

•      Att reda ut begreppen när du känner att du har kört fast och självkänslan

        inte är vad den borde vara.

•      Att upptäcka att ditt liv blir vad du gör det till.


Pris: 750 kr. För par 950 kr.Healingbehandlingar


Alla har ett energifält eller en aura, som omger och går igenom den fysiska kroppen. Detta energifält är nära sammankopplat med hälsan. Om en person inte mår bra så kommer detta att synas i dennes energifält. 


Under min utbildning på 2 år till Energiterapeut/healer ger jag behandlingar till reducerat pris – 500 kr.Lilla Monéo retreat


I en harmonisk miljö får mindre sällskap möjlighet att slappna av och lära känna varandra på ett lite djupare sätt. Stanna upp och låt stress och oro rinna av er och njut av att för en dag komma bort från vardagslivets alla krav och bestyr. Här får ni tid till att känna och reflektera över tillvaron. Dagen spenderas i Lilla Monéohuset i Hökerum och innehållet väljer ni själva. Jag erbjuder bildterapi, avslappning, meditation, stödjande samtal, rygg/nackmassage och bara-vara tid där du kan måla, skriva ner dina tankar eller lyssna på musik. Kanske väljer du att sitta i glasverandan med den härliga utsikten över det vackra svenska landskapet med sjön Mogden. De vackra omgivningarna ger dig också möjligheter till varierande promenader i skog eller vid sjö.


Pris för halvdag 600 kr per person och pris för en heldag där även lunch ingår är 950 kr per person. Jag tar emot 3-8 personer åt gången.För ytterligare information ring mig: 0731- 810 751